Agenda

Clubactiviteiten

De Activiteiten Commissie (AC) organiseert door het jaar verschillende activiteiten voor leden. Hieronder tref je een overzicht aan van de geplande activiteiten voor 2019. Voor informatie kun je contact opnemen met de coördinator van de AC, Benno Schiphorst.

Toertocht Lonnekerberg veldtoertocht

Rtc Hengelo organiseert een mountainbike /veldtoertocht door Lonneker en omstreken.

De start en finish van de tocht vindt plaats bij sportvereniging BWO, Oldenzaalsestraat 518 te Hengelo. Bij BWO is voldoende parkeerruimte beschikbaar voor deelnemers die met de auto komen. Bovendien is er gelegenheid om te douchen.
We maken gebruik van Scan & Go zodat je snel op weg kunt.

Lentetocht Racefiets

17 maart (BWO): De openingsrit van het wegseizoen voor de leden op de ‘dunne’ bandjes.

Lentetocht Mountainbike

7 april (BWO): Een mooie clubrit voor de leden met een mountainbike.

Vroege vogeltocht 

Hemelvaartsdag 30 mei, 6:00 (BWO): Dauwtrappen met de club behoort inmiddels tot de favorieten, inclusief een overheerlijk ontbijt halverwege.

Hengelo – Hengelo – Hengelo

16 juni, 8:30 (Stationsplein): Een klassieker binnen de club waarbij we via Twente en de Achterhoek naar Hengelo (Gld) rijden voor koffie plus appelgebak bij café Langeler. Op de terugweg sluiten we vlak voor het eindpunt af met de bekende uitsmijter bij het Hoogspel in Delden.

Clubweekend

28 – 30 juni Horn/Bad Meinberg:
We overnachten in het Best Western Vital Hotel in het oostelijke deel van het Teutoburgerwald. Een aantrekkelijk gebied voor zowel de racefiets als de ATB.