Slangenbeek Tweewielerstocht 2018

Slangenbeek Tweewielerstocht 2018

Onder ideale omstandigheden heeft zondag 10 juni de Slangenbeek Tweewielerstocht plaatsgevonden. De nieuwe organisatie heeft dit jaar de route niet uitgezet met pijlen maar heeft gekozen voor de GPS. Hiermee is de organisatie heel bewust een nieuwe weg is ingeslagen. Deelnemers die niet de beschikking hadden over een GPS systeem of gewoon lekker in een groep mee wilde fietsen konden aansluiten bij een van de 4 voorrijdersgroepen.

Aanvankelijk was het een beetje bewolkt en met een temperatuur van rond de 20 graden prima fietsweer. Gaandeweg de dag werd het steeds zonniger en klom de temperatuur naar 25 graden. Bij aankomst bij BWO werden de fietsers ontvangen met vrolijke muziek van Die Neuen Oberkrainer. Ook werden de deelnemers getrakteerd op een gratis consumptie en een broodje braadworst.

Gelukkig waren er geen vervelende valpartijen of andere incidenten en hoefde de materiaalwagen nauwelijks in actie te komen. Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers die een steentje hebben bijgedragen aan deze mooie dag.

Organisatie Slangenbeek Tweewielerstocht, Richard Boomkamp, Lisa de Mol, Stefan Emmerich en Peter Ganzeboom.

Foto’s van de tocht zijn hier te vinden


Algemene Info

Start- en finishlocatie » Sportvereniging BWO, Oldenzaalsestraat 518 te Hengelo.

Kosten deelname » 7 euro voor NTFU-leden en 9 euro voor overige fietsers.

Inschrijven » tussen 8.30 en 10.00 uur

Afstand » 85 km en 115 km

Extra info » er is voldoende parkeerruimte en bovendien is er gelegenheid om te douchen.


Heb je vragen of opmerkingen? Mail de organisatie.


Plan hier uw route  


We maken gebruik van Scan & Go zodat je snel op weg kunt. Alle RTC-tochten worden georganiseerd op basis van de NTFU reglementen.


GPX-bestand downloaden

115 km

85 km

Inschrijven voorrijdersgroep