Paastoertocht

Paastoertocht

 

De Paastoertocht is de eerste toertocht op de weg die RTC van oudsher organiseert. Een tocht die inmiddels een leuke traditie is geworden voor wielerfanaten in Twente en daarbuiten. In 2016 werd de tocht door de NTFU gewaardeerd met twee sterren. Opvallend voor deze toertocht is de typische geur van nasmeulende Paasvuren.

Paasmaandag, 17 april 2017, stonden er maar liefs zal 360 deelnemers aan de start voor de ongeveer 80 km lange route. De weersomstandigheden waren prima. Vanaf Hengelo werden Lonneker, Enschede en Buurse aangedaan. Daar konden de fietsers bij familierestaurant Captain Jack even op adem komen onder het genot van een kop koffie of thee. Daarna moest er flink tegen de wind in gebikkeld worden om via Haaksbergen en Boekelo weer terug te keren naar Hengelo.

Alex Hoogeveen schoot de foto’s op deze zonnige ochtend en deze zijn hier te vinden.

Volgend jaar zien we jullie graag terug op Paasmaandag 2 april 2018!

Algemene Info

 

De start en finish van de tocht vindt plaats bij sportvereniging BWO, Oldenzaalsestraat 518 te Hengelo. Deze locatie is makkelijk bereikbaar via de A1, afslag Hengelo Noord.

Bij BWO is voldoende parkeerruimte beschikbaar voor deelnemers die met de auto komen. Bovendien is er gelegenheid om te douchen.

We maken gebruik van Scan & Go zodat je snel op weg kunt. De kosten voor deelname zijn 4 euro voor NTFU-leden en 5 euro voor overige fietsers.

Alle RTC-tochten worden georganiseerd op basis van de  NTFU reglementen.

GPS track 2017

Klik hier voor het GPS bestand.