Organisatie

Organisatie


Bestuur

Het bestuur van RTC Hengelo is als volgt samengesteld:

 • Tjeerd Kooistra voorzitter
 • Cindy Lammertink secretaris
 • Philip Rolefes penningmeester
 • Benno Schiphorst vertegenwoordiger AC
 • Erik Wolters vertegenwoordiger EC
 • Matthijs Roosdom vertegenwoordiger TC
 • Bart Slotman PR & Communicatie

Voor vragen aan het bestuur kun je contact opnemen met de secretaris, Cindy Lammertink.


Evenementencommissie (EC)

De EC verzorgt 5 toertochten, welke onder auspiciën van de NTFU worden georganiseerd. Iedere toertocht valt onder verantwoordelijkheid van de toertochtcoördinator(en):

 • Lonnekerberg Veldtoertocht Fons Ophuis, René Gommer en Marthijs Wolbert
 • Paastoertocht Eddy Oosterik en Jan Klein Wolterink
 • Jaarsma & De Boertocht Beatrix Gerritsen, Erik Wolters, Jelte Pieterman en Tjeerd Kooistra
 • Slangenbeek Tweewielerstocht Lisa de Mol, Stefan Emmerich, Peter Ganzeboom en Richard Boomkamp

Voor vragen en informatie kun je contact opnemen met de coördinator van de EC, Victor Schmidt.


Materiaalbeheer

Jan van Dijk is verantwoordelijk voor het materiaalbeheer binnen RTC Hengelo. Ook coördineert Jan het gebruik en de uitleen van de Raema fietsaanhanger (maximale capaciteit 12 fietsen) van de club. Voor vragen en/of het uitlenen van de fietsaanhanger kunnen jullie contact opnemen met Jan van Dijk.


Activiteitencommissie (AC)

De AC bestaat sinds 2003 en organiseert activiteiten voor RTC-leden. Alle komende activiteiten zijn te vinden onder het menu clubactiviteiten. De AC bestaat uit Benno Schiphorst, Jorien Braamhaar, Manon Funcke, Lex Pfeiffer, Erik Winkelman, Reinoud Holleman, Robert Grefte en Ronald Hoog Antink. Voor vragen en informatie kun je contact opnemen met de coördinator van de AC, Benno Schiphorst.


Trainingscommissie (TC)

De TC is in 2015 opgericht en heeft als doel het professionaliseren van de opzet rondom trainingen voor zowel het wielrennen als het MTB’en. De TC wordt gevormd door de instructeurs en wegkapiteins binnen RTC Hengelo en is verantwoordelijk voor de opleiding van deze mensen. Daarnaast organiseert en verzorgt de TC technische trainingen voor RTC leden. Voor vragen en informatie kun je contact opnemen met de coördinator van de TC, Matthijs Roosdom.


Ledenadministratie

De ledenadministratie wordt verzorgd door Machteld van Gemeren. Informatie over het lidmaatschap bij RTC Hengelo kun je hier vinden.


PR & Communicatie

De PR & Communicatie van de club wordt verzorgd door Bart Slotman. Je vindt ons op Facebook, Twitter, Instagram, Strava en Flickr. Zie ook de verschillende linkjes rechtsboven op deze pagina. Rik Wisman verzorgt de technische ondersteuning van de site. We zijn te bereiken via PR & communicatie.


Let op: U ontvangt van ons altijd een reactie via de mail. Indien u deze e-mail niet ontvangen hebt, kijk dan eerst bij uw ongewenste e-mails of in uw spamfolder.

Bestuur

Evenementencommissie

Materiaalbeheer

Activiteitencommissie